macrogoldsilver.blogg.se

Skulderna i världen har aldrig varit så höga som de är idag samtidigt som man trycker pengar för att hålla systemet igång. Guld och silver har varit en del av det monetära systemet under flera tusen år. De senaste dryga 40 åren har man dock valt att lämna dessa ädelmetaller utanför och det har medfört ökade skulder och ett ohållbart system.

Med stagflation framför oss är det mycket möjligt vi får en liknande utveckling för PM som under senare delen av 70-talet

Publicerad 2017-03-20 09:42:08 i Ekonomi,

 
Gold prices have increased along with debt and currency in circulation. Gold bubbled higher in the stagflationary 1970s and then languished in the “great age of paper” from 1982 – 2000. Gold will probably catch up with debt as central bankers rapidly “print” currencies, which will cause accelerating devaluations in the next several years.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Roger Lundberg

Har varit verksam inom den finansiella marknaden i över 35 år. Har därmed varit med om både upp och nedgångar inom olika marknader. Min bedömning är att vi närmar oss en ny härdsmälta på de ekonomiska marknaderna och vill därför med denna blogg dela med mig av min erfarenhet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela