macrogoldsilver.blogg.se

Skulderna i världen har aldrig varit så höga som de är idag samtidigt som man trycker pengar för att hålla systemet igång. Guld och silver har varit en del av det monetära systemet under flera tusen år. De senaste dryga 40 åren har man dock valt att lämna dessa ädelmetaller utanför och det har medfört ökade skulder och ett ohållbart system.

Är alla marknader är riggade?

Publicerad 2013-12-19 15:33:31 i Ekonomi,

 

Dow Jones under gårdagens handel. Direkt efter beskedet från FED så gick DJ ner ca 60 punkter. Plötsligt kommer det in en köpare i marknaden och kör upp kurserna och får med sig resten av investerare och dessutom alla som behöver täcka sina korta positioner. Denna köpare är med all säkerhet en stor köpare som inte har vinstintresse utan mer intervenerar i marknaden. Det finns inga marknader bara interventioner för att hålla skeppet flytande.
Eller som Jim Sinclair uttrycker sig "It's difficult to get a man to understand something, when his salary depends upon his not understanding it."

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Roger Lundberg

Har varit verksam inom den finansiella marknaden i över 35 år. Har därmed varit med om både upp och nedgångar inom olika marknader. Min bedömning är att vi närmar oss en ny härdsmälta på de ekonomiska marknaderna och vill därför med denna blogg dela med mig av min erfarenhet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela