macrogoldsilver.blogg.se

Skulderna i världen har aldrig varit så höga som de är idag samtidigt som man trycker pengar för att hålla systemet igång. Guld och silver har varit en del av det monetära systemet under flera tusen år. De senaste dryga 40 åren har man dock valt att lämna dessa ädelmetaller utanför och det har medfört ökade skulder och ett ohållbart system.

När skall det anställas fler och betalas högre löner.

Publicerad 2013-12-11 14:22:36 i Ekonomi,

Russell Graph
 
 
Rusell 2000 representerar  små och medelstora bolag i USA. Antalet anställda har de senaste åren minskat och samtidigt har börskursen gått mycket starkt. Hur länge till kan vi ha mindre antal med folk som arbetar och tjänar pengar för att hålla ekonomin i gång. Det börjar nog närma sig smärtgränsen innan företagen måste börja anställa och betala högre löner till ett pris av lägre vinstmarginaler.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Roger Lundberg

Har varit verksam inom den finansiella marknaden i över 35 år. Har därmed varit med om både upp och nedgångar inom olika marknader. Min bedömning är att vi närmar oss en ny härdsmälta på de ekonomiska marknaderna och vill därför med denna blogg dela med mig av min erfarenhet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela