macrogoldsilver.blogg.se

Skulderna i världen har aldrig varit så höga som de är idag samtidigt som man trycker pengar för att hålla systemet igång. Guld och silver har varit en del av det monetära systemet under flera tusen år. De senaste dryga 40 åren har man dock valt att lämna dessa ädelmetaller utanför och det har medfört ökade skulder och ett ohållbart system.

Nedgångar i en bull market

Publicerad 2013-12-03 11:53:30 i Ekonomi,

 
Är guld fortfarande i en bull market eller har vi gått in i en längre nedåtgående period. Nasdaq hade en nedgång på knappt 30% under 1998 och oljan hade en nedgång på drygt 30% under 2007. Dessa nedgångar var i en bull market som visade kraftiga uppgångar efter botten var printad. Eftersom vi tror att denna nedgång har liknande mönster som Nasdaq och oljan så ser vi framför oss en kraftig rekyl uppåt för guldet så fort vi har printat botten. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Roger Lundberg

Har varit verksam inom den finansiella marknaden i över 35 år. Har därmed varit med om både upp och nedgångar inom olika marknader. Min bedömning är att vi närmar oss en ny härdsmälta på de ekonomiska marknaderna och vill därför med denna blogg dela med mig av min erfarenhet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela