macrogoldsilver.blogg.se

Skulderna i världen har aldrig varit så höga som de är idag samtidigt som man trycker pengar för att hålla systemet igång. Guld och silver har varit en del av det monetära systemet under flera tusen år. De senaste dryga 40 åren har man dock valt att lämna dessa ädelmetaller utanför och det har medfört ökade skulder och ett ohållbart system.

Skrämmande chart

Publicerad 2013-12-04 14:11:00 i Ekonomi,

SP 500 veckor chart visar att vi har nog kommit lite långt ifrån verkligheten. Diskrepansen från 200 veckors glidande medeltal är betydligt större än år 2000 och 2007 när marknaden vände nedåt. När det här tippar över, vilket det kommer att göra, kommer det bli åka av. Ca 3/4 av all handel sker med datorer som kommer att stängas av eller ändra momentum när vi väl bryter igenom på nedsidan. Bubblor spricker och den här kommer bli grym.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Roger Lundberg

Har varit verksam inom den finansiella marknaden i över 35 år. Har därmed varit med om både upp och nedgångar inom olika marknader. Min bedömning är att vi närmar oss en ny härdsmälta på de ekonomiska marknaderna och vill därför med denna blogg dela med mig av min erfarenhet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela