macrogoldsilver.blogg.se

Skulderna i världen har aldrig varit så höga som de är idag samtidigt som man trycker pengar för att hålla systemet igång. Guld och silver har varit en del av det monetära systemet under flera tusen år. De senaste dryga 40 åren har man dock valt att lämna dessa ädelmetaller utanför och det har medfört ökade skulder och ett ohållbart system.

Kommentarer

Postat av: Guldgossen

Publicerad 2013-11-14 00:23:46

Kan bara hålla med om det du skriver. Frågan är väl hur lång tid det tar innan dagens aktieboom byts till riskfria tillgångar typ guld o silver. Just nu verkar Europa hålla ganska bra och de stora stimulanserna på 85 USD bn per år ger ringar på vattnet in i nästa år. Tror dock att man kommer att dra öronen åt sig i slutet av nästa år och då är guldvagnen full med guld förstås...GG

Svar: vänta inte för länge bara.
Roger Lundberg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Roger Lundberg

Har varit verksam inom den finansiella marknaden i över 35 år. Har därmed varit med om både upp och nedgångar inom olika marknader. Min bedömning är att vi närmar oss en ny härdsmälta på de ekonomiska marknaderna och vill därför med denna blogg dela med mig av min erfarenhet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela