macrogoldsilver.blogg.se

Skulderna i världen har aldrig varit så höga som de är idag samtidigt som man trycker pengar för att hålla systemet igång. Guld och silver har varit en del av det monetära systemet under flera tusen år. De senaste dryga 40 åren har man dock valt att lämna dessa ädelmetaller utanför och det har medfört ökade skulder och ett ohållbart system.

Guld och Bitcoin 1:1

Publicerad 2013-11-30 12:43:29 i Ekonomi,

Under fredagen noterades för första gången en Bitcoin till samma pris som ett ounce guld. Varför denna spik rakt upp frågar nu många. Svaret är att sedan centralbankerna mer eller mindre accepterade att Bitcoin finns så har kineserna svarat för majoriteten av alla transaktioner.Gå in på http://fiatleak.com/ och följ handeln av Bitcoin.
Dom två sista månaderna har BTC China blivit den klart största handelsplatsen för Bitcoin. Kineserna köper allt guld dom kommer över och nu även alla Bitcoin dom får tag på. Kineserna ser vart papperspengarna är på väg.

 
 
bitcoins-640x353

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Roger Lundberg

Har varit verksam inom den finansiella marknaden i över 35 år. Har därmed varit med om både upp och nedgångar inom olika marknader. Min bedömning är att vi närmar oss en ny härdsmälta på de ekonomiska marknaderna och vill därför med denna blogg dela med mig av min erfarenhet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela