macrogoldsilver.blogg.se

Skulderna i världen har aldrig varit så höga som de är idag samtidigt som man trycker pengar för att hålla systemet igång. Guld och silver har varit en del av det monetära systemet under flera tusen år. De senaste dryga 40 åren har man dock valt att lämna dessa ädelmetaller utanför och det har medfört ökade skulder och ett ohållbart system.

Megafon

Publicerad 2013-11-11 15:04:00 i Ekonomi,

 
 
Vi har nu en megafon som ropar ut att vi är mycket nära toppen för Dow Jones. Det är väl inte helt omöjligt att man lyckas hålla uppgången tills början på nästa år. Bonusar skall ju betalas ut och du får ju inte börsen gå ner. Men redan i början på nästa år så har vi ju debaclet med budgeten och skuld taket. Har knappast blivit lättare att komma överens med risk för en stökig marknad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Roger Lundberg

Har varit verksam inom den finansiella marknaden i över 35 år. Har därmed varit med om både upp och nedgångar inom olika marknader. Min bedömning är att vi närmar oss en ny härdsmälta på de ekonomiska marknaderna och vill därför med denna blogg dela med mig av min erfarenhet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela