macrogoldsilver.blogg.se

Skulderna i världen har aldrig varit så höga som de är idag samtidigt som man trycker pengar för att hålla systemet igång. Guld och silver har varit en del av det monetära systemet under flera tusen år. De senaste dryga 40 åren har man dock valt att lämna dessa ädelmetaller utanför och det har medfört ökade skulder och ett ohållbart system.

Silvermynt satte rekord

Publicerad 2013-11-13 17:22:26 i Ekonomi,

http://blogs.marketwatch.com/thetell/2013/11/12/american-eagle-silver-coin-sales-hit-a-record-u-s-mint/?mod=sfmw
 
Silvret går ned och försäljningen går i taket. Man undrar hur länge JPM och dess allierade kommer att hålla silvermarknaden under press. JPM har en mycket stor kort position i silvret och dom pressar priserna med försäljning av pappers silver. Efterfrågan på fysiskt silver är dock på topp så marknaderna går helt klart mot varandra. Har nog aldrig funnits ett bättre tillfälle att investera i silver än det är nu. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Roger Lundberg

Har varit verksam inom den finansiella marknaden i över 35 år. Har därmed varit med om både upp och nedgångar inom olika marknader. Min bedömning är att vi närmar oss en ny härdsmälta på de ekonomiska marknaderna och vill därför med denna blogg dela med mig av min erfarenhet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela