macrogoldsilver.blogg.se

Skulderna i världen har aldrig varit så höga som de är idag samtidigt som man trycker pengar för att hålla systemet igång. Guld och silver har varit en del av det monetära systemet under flera tusen år. De senaste dryga 40 åren har man dock valt att lämna dessa ädelmetaller utanför och det har medfört ökade skulder och ett ohållbart system.

Silver har permanent dom största kortningarna och det tar 150 dagar att producera lika mycket som dom 8 största handlarna har i korta positioner.

Publicerad 2014-04-28 15:13:11 i Ekonomi,

Here's Nick Laird's "Days of World Production to Cover Short Positions" chart updated with Friday's COT data for the Big 4 and Big 8 traders.  If it wasn't for JPMorgan's long-side corner in the Comex gold market, the four precious metals would occupy the first four spots in a row on the right-hand side of the chart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Roger Lundberg

Har varit verksam inom den finansiella marknaden i över 35 år. Har därmed varit med om både upp och nedgångar inom olika marknader. Min bedömning är att vi närmar oss en ny härdsmälta på de ekonomiska marknaderna och vill därför med denna blogg dela med mig av min erfarenhet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela