macrogoldsilver.blogg.se

Skulderna i världen har aldrig varit så höga som de är idag samtidigt som man trycker pengar för att hålla systemet igång. Guld och silver har varit en del av det monetära systemet under flera tusen år. De senaste dryga 40 åren har man dock valt att lämna dessa ädelmetaller utanför och det har medfört ökade skulder och ett ohållbart system.

Börsuppgången fyller fem år

Publicerad 2014-03-06 10:50:35 i Ekonomi,

MI-CB618 AOT NS 20140304171803

Dagens börsuppgång fyller nu fem år och har pågått i 60 månader med en ökning om 177% för Dow. Den genomsnittliga uppgången sedan 1921 har varit 180% och den har pågått i 62 månader. FED drar ned på stimulanserna och den ekonomiska utvecklingen stannar av vilket medför att det är mycket möjligt att vi inte kommer upp i den genomsnittliga längden av 62 månader utan vi får se nedgången inom de närmaste veckorna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Roger Lundberg

Har varit verksam inom den finansiella marknaden i över 35 år. Har därmed varit med om både upp och nedgångar inom olika marknader. Min bedömning är att vi närmar oss en ny härdsmälta på de ekonomiska marknaderna och vill därför med denna blogg dela med mig av min erfarenhet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela