macrogoldsilver.blogg.se

Skulderna i världen har aldrig varit så höga som de är idag samtidigt som man trycker pengar för att hålla systemet igång. Guld och silver har varit en del av det monetära systemet under flera tusen år. De senaste dryga 40 åren har man dock valt att lämna dessa ädelmetaller utanför och det har medfört ökade skulder och ett ohållbart system.

Skall börsen ner och 10 åriga räntan ned till nya lägsta noteringar.

Publicerad 2014-03-05 12:20:14 i Ekonomi,

 
10 åriga räntan i USA har haft en stadig nedgång de senaste dryga 30 åren. Man skall dock notera att varje gång man försökt att gå igenom på ovansidan av den nedåtgående kanalen så har börsen fått en större sättning och därmed fått ned den långa räntan. Vi är nu och studsar på ovansidan av den långa kanalen och frågan är om vi skall gå igenom eller om börsen skall dyka och räntan får ett nedställ till lägre nivåer än vi haft förut.
Nedan är ett mer kortsiktigt chart som specificerar den blåa boxen i chartet ovan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Roger Lundberg

Har varit verksam inom den finansiella marknaden i över 35 år. Har därmed varit med om både upp och nedgångar inom olika marknader. Min bedömning är att vi närmar oss en ny härdsmälta på de ekonomiska marknaderna och vill därför med denna blogg dela med mig av min erfarenhet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela