macrogoldsilver.blogg.se

Skulderna i världen har aldrig varit så höga som de är idag samtidigt som man trycker pengar för att hålla systemet igång. Guld och silver har varit en del av det monetära systemet under flera tusen år. De senaste dryga 40 åren har man dock valt att lämna dessa ädelmetaller utanför och det har medfört ökade skulder och ett ohållbart system.

Ytterligare statistik som inte lever upp till förväntningarna i USA

Publicerad 2015-07-17 16:23:17 i Ekonomi,

Since January's exuberant peak, UMich consumer sentiment has drifted lower. Expectations for July's preliminary data was 96.0 but the 93.3 print is the biggest miss since 2006. Both current and future "hope" conditions dropped markedlywith details showing American sless certain about retirement, less confident about income growth outpacing inflation, and businesses considerably less confident.

 

And now wage growth is slowing...

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Roger Lundberg

Har varit verksam inom den finansiella marknaden i över 35 år. Har därmed varit med om både upp och nedgångar inom olika marknader. Min bedömning är att vi närmar oss en ny härdsmälta på de ekonomiska marknaderna och vill därför med denna blogg dela med mig av min erfarenhet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela