macrogoldsilver.blogg.se

Skulderna i världen har aldrig varit så höga som de är idag samtidigt som man trycker pengar för att hålla systemet igång. Guld och silver har varit en del av det monetära systemet under flera tusen år. De senaste dryga 40 åren har man dock valt att lämna dessa ädelmetaller utanför och det har medfört ökade skulder och ett ohållbart system.

Extrem pessimism råder för guldpriset samtidigt som producenterna av guldet har positioner för en mycket positiv utveckling

Publicerad 2015-09-16 10:50:41 i Ekonomi,

 “The latest Optimism Index updates for currencies and commodities showed the most notable change in gold. The Optix is down to 13, among the lowest readings in the past decade (see chart below).
KWN SentimenTrader 9:15:2015
 
The chart below shows that despite the extreme pessimism, the commercial hedgers are now in one of the most bullish setups in the past decade (see chart below).
KWN SentimenTrader 9:16:2015

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Roger Lundberg

Har varit verksam inom den finansiella marknaden i över 35 år. Har därmed varit med om både upp och nedgångar inom olika marknader. Min bedömning är att vi närmar oss en ny härdsmälta på de ekonomiska marknaderna och vill därför med denna blogg dela med mig av min erfarenhet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela