macrogoldsilver.blogg.se

Skulderna i världen har aldrig varit så höga som de är idag samtidigt som man trycker pengar för att hålla systemet igång. Guld och silver har varit en del av det monetära systemet under flera tusen år. De senaste dryga 40 åren har man dock valt att lämna dessa ädelmetaller utanför och det har medfört ökade skulder och ett ohållbart system.

Rekordförsäljningar av guld och silvermynt under sommaren samtidigt som dom som manipulerar kurserna för att påvisa att det inte finns någon ekonomisk risk i världs ekonomin trycker ned kurserna.

Publicerad 2015-09-02 15:47:37 i Ekonomi,

Silver Eagle Sales JUN-AUG 2014 vs 2015.new
Here we can see Gold Eagle sales exploded to a total of 347,500 oz during June to August compared to 103,500 oz during the same period last year.  Again, Gold Eagle sales spiked in July due to the possible financial contagion of a Greek Exit of the European 
Gold Eagle Sales JUN-AUG 2014 vs 2015

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Roger Lundberg

Har varit verksam inom den finansiella marknaden i över 35 år. Har därmed varit med om både upp och nedgångar inom olika marknader. Min bedömning är att vi närmar oss en ny härdsmälta på de ekonomiska marknaderna och vill därför med denna blogg dela med mig av min erfarenhet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela