macrogoldsilver.blogg.se

Skulderna i världen har aldrig varit så höga som de är idag samtidigt som man trycker pengar för att hålla systemet igång. Guld och silver har varit en del av det monetära systemet under flera tusen år. De senaste dryga 40 åren har man dock valt att lämna dessa ädelmetaller utanför och det har medfört ökade skulder och ett ohållbart system.

Kommentarer

Postat av: Robert

Publicerad 2016-12-19 04:06:53

Jag har legat investerad i guld (ETF) ganska länge nu men det känns svårt. Alla säger att guld borde ta fart men det händer aldrig. Man undrar ibland om det kommer att hända under min livstid. Man får väl se det som en krockkudde om ekonomin i världen skulle krasha.

Svar: Hej Robert Om man gör bedömningen att världens Centralbanker har greppet om den monetära penning politiken och framtiden kommer att vara fortsatt positiv då skall man överväga sin position i guld. Vi har uppfattningen att CB inte kommer att reda ut det monetära kaoset som pengatryckning och devalvering av Fiat valutorna innebär därför har vi en mycket positiv inställning till guld och silver. Som alltid är det svåraste att ha rätt tajming.

Roger
Roger Lundberg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Roger Lundberg

Har varit verksam inom den finansiella marknaden i över 35 år. Har därmed varit med om både upp och nedgångar inom olika marknader. Min bedömning är att vi närmar oss en ny härdsmälta på de ekonomiska marknaderna och vill därför med denna blogg dela med mig av min erfarenhet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela