macrogoldsilver.blogg.se

Skulderna i världen har aldrig varit så höga som de är idag samtidigt som man trycker pengar för att hålla systemet igång. Guld och silver har varit en del av det monetära systemet under flera tusen år. De senaste dryga 40 åren har man dock valt att lämna dessa ädelmetaller utanför och det har medfört ökade skulder och ett ohållbart system.

Enligt en nyligen genomförd undersökning så placerar 16% sina pengar i guld när det gäller den riktigt långa portföljen. Det är mycket intressant då det är knappt 1% av världens finansiella tillgångar som är placerade i Guld.

Publicerad 2016-07-26 09:47:13 i Ekonomi,

One in six investors chose gold as the best place to park money they wouldn't need for more than ten years – the same number that chose stocks, according to a recent Bankrate survey. Another 6% chose bonds, while 25% chose real estate, and 23% said they would simply bank the money.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Roger Lundberg

Har varit verksam inom den finansiella marknaden i över 35 år. Har därmed varit med om både upp och nedgångar inom olika marknader. Min bedömning är att vi närmar oss en ny härdsmälta på de ekonomiska marknaderna och vill därför med denna blogg dela med mig av min erfarenhet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela